سرویس استان های هنرآنلاین: کارگردانی نمایش "افسانه تیشتر" با تاکید بر اینکه بحران آب را جدی بگیریم، میگوید: حرف از بستن یک شیر آب که بی مورد باز است و به هدر می رود گذشته و باید فرهنگ صحیح مصرف آموزش داده شود تا همگان نوع مصرف کردن درست را بیاموزند و همه باورهای خود را مبنی بر اینکه به راحتی می توانیم آب را مصرف کنیم فراموش کرده و شیوه نوین مصرف را به کار بگیریم.

مقدر در ادامه افزود: این مطلب دستمایه نوشتن نمایشنامه ای در زمینه صرفه جویی در مصرف آب شد و بر آن شدم تا با الگو از اسطوره تیشتر نمایشنامه "افسانه تیشتر" را برای مقطع کودک و نوجوان بنویسم.

وی عنوان کرد: "افسانه ی تیشتر " برای اولین بار است که در شیراز در مقطع کودک و نوجوان این سبک از  نمایش به روی صحنه می رود؛ این کار  تلفیقی از  نمایش سایه و بازیگر است.

مقدر تاکید کرد: در افسانه‌های ملی ایران تیشتر الهه باران است که سه بار با اپوش دیو خشکسالی نبرد می‌کند در دوبار اول به شکل یک پسر جوان و یک گاو قوی هیکل با اپوش می جنگد و در مرتبه سوم به شکل یک اسب جنگیده و او را شکست میدهد.

مهران مقدر از سال ۷۰ فعالیت تئاتری را شروع کرده و از همان سالهای آغازین به فعالیت در زمینه نمایش کودک و نوجوان پرداخت. او معتقد است؛ هر آموزشی باید از سنین پایین شروع شود تا بسیار کاربردی تر شود و جزئی از فرهنگ درست گردد. البته نمایشنامه هایی نیز در مقطع بزرگسالان دارد که عمدتاً موضوعات اجتماعی دارند.

 مقدر از سال ۷۱ گروه نمایش سروش را پایه گذاری کرد و این گروه اکنون بزرگترین و قدیمی‌ترین گروه نمایش کودک در استان فارس است .

 

دیگر عوامل تئاتر کودک و نوجوان "افسانه ی تیشتر " عبارت از: دستیار کارگردان بخش صحنه: سمیرا سخندانی، دستیار کارگردان بخش عروسک: فاطمه شکوهی، طراح عروسک ، صحنه و دکور: بهنام چارئی، ساخت عروسک: بهنام چارئی ، سمیرا سخندانی، ساخت دکور: گروه اجرایی، مدیر صحنه: پریا فرهنگی، منشی صحنه: شادی پوربهی، ترانه سرا: سارا رحیمی، آهنگساز : مرتضی مصطفوی، بازیگران: بهاره سلمان پور، مهرناز عوض زاده، محمد رضا مرادی، بهرام توکل، زهرا حسینی،  مهدی رعیت پیشه و شایان زارع، عروسک گردانان: فاطمه شکوهی، پریا فرهنگی،  بهاره سلمان پور، مهرناز عوض زاده، محمدرضا مرادی، شادی پوربهی و علی سلیمانی، طراح پوستر و بروشور: فاطمه ایزدی، عکاس: علی فخری

الهه بهرامی