به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، این راوداد مهم سینمایی کشور در هشتمین تجربه خود، در کنار توجه به تولیدات ملی در عرصه فیلم کوتاه، میزبان فیلمسازان کشورهای دریای خزر نیز خواهد بود.

کشف استعدادهای نو در تولید فیلم کوتاه، توجه و ترغیب فیلم سازان به موضوعات آیینی، دینی و فرهنگ عامه، تلاش برای احیای موضوعات فرهنگی با پیشینه‌های تاریخی و فرهنگ بومی، توجه به موضوعات مشترک میان اقوام ایران و کشورهای حوزه میراث مشترک و احیای ارتباط مؤثر و دوساوه میان فیلم سازان ایران و پدیدآورندگان آثار سینمایی کشورهای حاشیه دریای خزر به عنوان اهداف جشنواره بین المللی فیلم وارش مطرح شده‌اند که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با حمایت سازمان سینمایی کشور و با همکاری استانداری مازندران در شهرستان بابل که محل دبیرخانه دائمی این جشنواره است برگزار می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران درباره این جشنواره گفت: هشتمین جشنواره بین المللی فیلم وارش در سه بخش اصلی، جنبی و اوژه برگزار می‌شود.

حجت الاسلام دکتر عباسعلی ابراهیمی افزود: بخش اصلی جشنواره که با محوریت فرهنگ عامه برگزار می‌شود، اختصاص به فیلم‌های کوتاهی دارد که فیلم سازان کشورمان با موضوعات مستند، داستانی، پاوانمایی و تجربی تولید کرده‌اند. فیلم‌هایی که آداب و رسوم، باور‌ها، افسانه‌ها و آیین‌های اصیل مردم ایران زمین را دستمایه تولید قرار داده‌اند.

دبیر جشنواره اظهار داشت: بخش جنبی جشنواره نیز همه ساله به یکی از استان‌های کشور اختصاص دارد که می‌ه‌مان جشنواره وارش هستند. امسال در بخش جنبی آثار منتخب فیلم سازان استان کردستان با موضوع آزاد و غیر رقابتی به نمایش درخواهد آمد.

او گفت: بخش اوژه و بین الملل جشنواره فیلم وارش اختصاص به میراث مشترک کشورهای حاشیه دریای خزر دارد که در تولیدات خود مؤلفه‌های مشترک مذهبی، فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی را مورد توجه قرار داده‌اند. با توجه به تقارن برگزاری هشتمین جشنواره فیلم وارش با هفته وحدت جایزه صلح و دوستی با محوریت پیامبر اکرم (ص) در بخش اوژه مورد لحاظ قرار گرفته است.

ابراهیمی در ادامه گفت: نمایش آثار با موضوع آزاد درباره مازندران در زمینه‌های معرفی فرهنگ، هنر، تاریخ، دفاع مقدس، ایثار و... نیز یکی دیگرازبخش‌های جشنواره است. حداکثر زمان فیلمهای ارسالی در بخش مستند ۴۰ دقیقه، داستانی ۳۰ دقیقه و پاوانمایی و تجربی ۱۵ دقیقه تعیین شده است.

وارش در لغت نامه مازندرانی به معنای باران است. محمد علی سجادی، سید محمد مهدی طباطبایی‌نژاد، مهدی قربان‌پور، کیوان کثیریان، خسرو معصومی، علی دنیاو ساراو وافسانه منادی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری هشتمین جشنواره بین المللی فیلم وارش معرفی شده‌اند.

آخرین مهلت دریافت آثار ۱۵ آذر ماه سال جاری اعلام شده است. زمان برگزاری جشنواره نیز ۱۵ دی ماه امسال خواهد بود. فیلم سازان داخلی و خارجی برای شرکت در این جشنواره و اطلاع از مقررات ارسال آثار می‌توانند به سایت هشتمین جشنواره بین المللی فیلم وارش به ادرسwww. vareshfestival. comمراجعه کنند.

انتهای پیام/