در این نشست که به همت شبکه تهران و فرهنگسرای اندیشه برگزار شد علاوه بر حضور منتقدان،خبرنگاران و اعضا باشگاه مخاطبین شبکه تهران،تماشاگران نیز حضور داشتند.

تقی‌پور در ابتدای این نشست در پاسخ به پرسشی مبنی بر دلیل انتخاب زمان پخش سریال که به گفته منتقد جلسه زمان نامناسبی بوده گفت: من به عنوان تهیه کننده می توانم به سوالات کمی و کیفی شما درباره این سریال پاسخ بدهم اما این کار در نهایت محصول شبکه تهران است و این شبکه هر طور دوست داشته باشد می توانداین سریال را پخش کند.در واقع دوستان شبکه در این باره پاسخ بدهند.

فرید سجادی حسینی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره انتخاب بازیگران که بیشتر از بازیگران تئاتر انتخاب شده اند گفت: اقبال بلند ما بود که توانستیم این بازیگران را کنار هم جمع کنیم. اینکه فلان بازیگر گران باشد یا نباشد، تئاتری باشد یا نه و فاکتورهای دیگر آنقدر مهم نبود بلکه می‌خواستیم آنها شخصیت‌ها را آن طور که فکر می‌کنیم، درست‌ ایفا کنند.

در ادامه مهران احمدی نیز با گلایه از عدم حضور بازیگران زن سریال در نشست و با نام بردن از بازیگرانی چون ندا مقصودی و شقایق دهقان در پاسخ به انتخاب نقش هایش در سریال و فیلم های مختلف گفت: من تعجب می کنم از بازیگرانی که 40 سال نقش های شبیه به هم بازی می کنند. اصولا بازیگر کسی است که بتواند در کارنامه اش نقش های متفاوت را ثبت کند.

او درباره شخصیت نعیم در سریال مهرآباد که ایفاگر نقش ان است نیز گفت: درباره شخصیت نعیم باید بگویم بچه‌ها می‌دانند من چقدر عاشقانه شخصیت نعیم را دوست دارم و زمان پخش نیز پا به پایش گریه می کردم. بدون شک یکی از دوست داشتنی ترین نقش هایی که تا به حال بازی کرده ام نقش نعیم است و بدانید که خیلی هم از من دور است.

او درباره علاقه اش به حضور در کمدی هایی از جنس مهرآباد و کارهای رضا کاهانی و نزدیکی فضای آنها به هم نیز گفت: طنز زیرپوستی این سریال هم در نوشته های امید سهرابی و هم در آثار رضا کاهانی وجود دارد که شاید همین شباهت دلیل حضور من در این سریال بود.

در ادامه سیدی نیز درباره این موضوع که با توجه به سابقه کارگردانی چقدر در صورت حضور در یک کار صرفا به عنوان بازیگر حضور می یابد اظهار کرد: اگر کارگردانی علاقه‌مند به مشارکت اعضای سریال و یک انسان گروهی باشد حتما از ارزشی که او برای حرف‌های عوامل قائل است استفاده می کنم و نظراتم را می گویم. در مهرآباد هم همینطور بود من بازیگر محض نبودم که صرفا 12 ساعت کارم را انجام بدهم و بروم.

او درباره حضورش در این سریال نیز گفت: من سجادی حسینی را از قبل می شناختم و از طرفی برایم مهم بود بدانم چه بازیگرانی در این سریال حاضر هستند. من پیش از این نیز ثابت کرده بودم برایم نقش اول و دوم مهم نیست همانطور که در "تا ثریا" با مهران احمدی همبازی بودم و پس از "یک تکه نان" و "پابرهنه در بهشت"، برای اصغر فرهادی در "چهارشنبه سوری" دو سکانس کوتاه بازی کردم که از این کار پشیمان نیستم. زمانی که علی سرابی به جمع بازیگران "مهرآباد" اضافه شد هم که نور علی نور شد.

در ادامه سرابی درباره موضوعی که ناظم بکایی در خصوص پیچیدگی های شخصیت کیا مطرح کرده بود، گفت: امید سهرابی باید به این موضوع جواب دهد. او شخصیت ها را طراحی کرد و من هم به متن وفادار بودم. اعتقاد دارم بازی در مدیوم های مختلف ذاتا هیچ تفاوتی ندارد. بازیگر کارش بازی کردن است و سپس از لحاظ ارائه تکنیک است که نقش ها با هم فرق می کنند. تاکنون جسته و گریخته نیز کارهای کوتاه تصویری داشته ام.

احمدی نیز در ادامه جلسه گفت: اگر شرایط اجتماعی اجازه می داد همه چیز به جز تئاتر را رها می کردم. تئاتر نان و پنیر و خیار و گوجه همراه با چای شیرین است. تئاتر عقب افتادن اجاره خانه است. در واقع همین فقر است که به تئاتر اصالت داده و وقتی که کویر است آب را هر طور شده بدست می آورد و ریشه هایش را در خاک قوی تر می کند. به نظرم هر کسی لیاقت مقابل دوربین آمدن را ندارد مگر اینکه یک پروسه طولانی کار کرده باشد. از همین رو که باید به احترام امثال پرویز پرستویی و مهدی هاشمی بایستیم و در مقابل برخی دیگر پایمان را روی پایمان بگذاریم و به سادگی بگذریم.

سرابی در ادامه در خصوص حضور اهالی تئاتر در مدیوم تصویر گفت: دوستان تهیه به عرصه تازه ای روی آورده اند و از بازیگران تئاتر استفاده می کنند و آنها هم اکثرا بازی‌های شگفت انگیزی ارائه می کنند. از طرفی حضور بازیگران تصویری در تئاتر هم تبادل خوبی بوده و باعث رونق تئاتر شده است. به نظر من اوضاع مالی در تئاتر به سامان است و حداقل برای من خوب بوده است.

سهرابی نویسنده سریال نیز با بیان اینکه کار کردن در تلویزیون برای او دشوار است، گفت:اول اینکه باید از تهیه کننده کار تشکر کنم که این فرصت را در اختیار ما گذاشت که با فراق بال کار کنیم اما باید بگویم که شما در یک سریال فرمتی طراحی کرده اید که پخش آن با شما نیست. این مدیریت شبکه است که باید بداند چطور پخش یک سریال را طراحی کند. فکر می کنم با این وجود دیگر چنین قصه ای برای تلویزیون ننویسم و به سمت داستان خطی بروم.چون این سریال اگر در شرایط دیگری پخش می شد شما قطعا اینجا دیگر نمی گفتید چقدر داستان پیچیده است.

طلاچیان نویسنده دیگر سریال نیز در پاسخ به پرسش بکایی مبنی بر اینکه چطور دو نفری سریال می‌نویسید؟ به شوخی گفت: نمی توانیم رمز کار را بگوییم. من در این کار از سهرابی آموختم و از آن رو که فرم ذهنی‌مان شبیه به هم است و مهندسی شده فکر می کنیم کارمان راحت بود.

در ادامه طلاچیان در خصوص حضور کاراکترهای زن در تلویزیون اظهار کرد: زنهای "مهرآباد" مثل ققنوسی هستند که از خاکستر بیرون می آیند و معتقدم به نقش زنها در سریالهای تلویزیونی احجاف شده است. گاهی مثل اکسسوار صحنه هستند و گاهی نقش های عجیب و غریب و باور ناپذیر به آنها سپرده می شود اما ما سعی کرده ایم کارمان را درست انجام دهیم. این مراسم با اهدای لوح تقدیر به عوامل سریال با حضور قنبرزاده مشاور مدیر شبکه تهران و سعیدی مدیر روابط عمومی آن شبکه به پایان رسید.

انتهای پیام/