به گزارش هنرآنلاین، مهدی توحیدپور دبیر اجرایی این جشنواره گفت: سینما و محصولات تصویری قدرتمندترین ابزار برای آموزش و آگاهی‌رسانی عمومی است و هدف اصلی در جشنواره ، استفاده از این فرصت برای نمایش آثار متنوعی است که هر کدام بخشی از این پازل آموزشی را به عهده خواهند داشت. نمایش مستندها و فیلم‌های داستانی و همچنین انیمشن‌های کودک و نوجوان، امکان ترویج مفاهیم توسعه پایدار را برای همه سنین و همه اقشار جامعه ایجاد می‌کند و ما جشنواره زمین را بستر آموزش همگانی برای دست‌یابی به زندگی تاب‌آورتر و پایدارتر می‌‍‌دانیم.

دبیر اجرایی جشنواره بین‌المللی فیلم زمین یادآور شد:  در این جشنواره بخش‌های مختلفی از جمله مسابقه سینمایی که شامل بخش‌های فیلم مستند و داستانی کوتاه و بلند، پویا نمایی و تجربی و  بخش جنبی که شامل فیلم‌هایی است که خارج از مسابقه به نمایش در می‌آیند و جنبه آموزشی و ترویجی دارند که توسط ارگان‌ها و سازمانهای مختلف تولید شده اند.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه های جشنواره فیلم زمین، کارگاه‌ها و بسته‌های علمی-آموزشی است که به مباحث مختلف توسعه پایدار و انتقال تجربیات طرح‌های موفق توسط مسئولان، کارشناسان و فعالان این حوزه اختصاص دارد و برای عموم مردم در کل طول جشنواره و در هر ساعتی قابل دسترسی و رایگان است.

مهدی توحیدپور توضیح داد: کارگاه‌های جشنواره زمین به موضوعاتی همچون معماری و شهرسازی پایدار، نقش هنر و سینما در توسعه پایدار ، گردشگری پایدار ، اقتصاد سبز، نقش زنان و خانواده و نقش سازمان‌های مردم نهاد در توسعه پایدار، نقش جوامع محلی (روستایی و عشایری) در توسعه و مباحث دیگر از این دست خواهند پرداخت. جشنواره فیلم زمین همچنین جایزه ویژه‌ای به نام نشان زنده‌یاد دکتر  «محمد تقی فرور» را رونمایی خواهد کرد که از این‌پس در هر دوره به مجریان یک فعالیت شاخص در زمینه توسعه پایدار جوامع محلی اهدا خواهد شد.

وی ادامه داد: به دلیل همه‌گیری ویروس کورونا و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، این دوره جشنواره در سطح ملی و به صورت آنلاین با همکاری سامانه نمایش هاشور برگزار خواهد شد.

جشنواره فیلم زمین به دبیری فرهاد توحیدی در تاریخ 25 تا 31 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.