به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، هم‌زمان با مراسم اختتامیه پنجمین نمایشگاه لباس عاشورایی و نخستین نمایشگاه عفاف و حجاب که قرار است روز دوشنبه 31 شهریور در فرهنگسرای نیاوران برگزار شود، از لباس عفاف و حجاب زنان شاغل در ادارات رونمایی می‌شود.

این لباس که محور طراحی و تولید آن حفظ پوشش کامل در عین کاربردی بودن، راحتی در استفاده، فراهم آوردن امکان تحرک بالا برای بانوان شاغل در حین انجام کار، ترکیب رنگ مناسب با محیط کار، تنوع رنگ در تولید با در نظر گرفتن سلایق بانوان و دادن آزادی انتخاب رنگ و زیبایی بوده است، توسط مهنوش تیمورزاده، مؤسس و مدیر خانه مد ایران زمین و کارشناس طراحی لباس و دوخت طراحی و دوخته شده است.

بانوان شاغل در اداره‌ها می‌توانند با استفاده از این سبک لباس‎های طراحی شده ویژه محیط کار، در عین حفظ حجاب کامل، راحتی در استفاده از پوشش اسلامی را به طور کامل تجربه کنند.

یادداشت مهنوش تیمورزاده طراح این لباس به شرح زیر است:

"سال‌ها به این فکر بودم که بانوی نجیب ایرانی که مقید به اصول اسلامی است و باید یا می‌خواهد حجاب کاملش را حفظ کند، چطور از پس برخی محدودیت‌های دست و پاگیر زندگی روزمره بر می‌آید!؟

این بانوی گرامی که چادر به سر دارد و می‌خواهد پوشه‌های قفسه اداره‌اش را جابجا کند، یا وقتی خودکارش زیر میز کلاس درسش می‌افتد، یا هنگام رانندگی و پیچیدن در جاده منتهی به محل کار یا اسکانش، یا موقع گرفتن وضو در مجتمع تجاری ای که به هر دلیل در آن تردد دارد، و ... برای صیانت از حجابش، سختی‌هایی را متحمل می‌شود و تمرکزش را از دست می‌دهد؛ شاید هم گاهی سرخورده شود و خدای ناکرده کمتر در اجتماع مشارکت کند.

پس من و همکاران دلسوزم در مجموعه‌ای که افتخار عنوان مبدع پوشش نوین اسلامی را دارد، در راستای این دغدغه، بدعتی نو نهادیم و با تلفیق دو عنصر اصلی حجاب یعنی چادر و مانتو، پوشش کاملی را تولید و عرضه کردیم تا محدودیت‌های حرفه‌ای - اجتماعی بانوی محجبه ایرانی را برطرف کنیم.

این لباس در جهت حمایت از تولید ملی، از پارچه‌های چادری ایرانی با کیفیت بسیار بالا و متناسب با ذائقه سخت پسند بانوی ایرانی-اسلامی دوخته شده است.

ضمنا با تدابیری که در طراحی آن اتخاذ شده، ضمن حفظ پوشش کامل، محدودیت‌های روزمره‌ای که پیشتر برشمردم، کاملا از بین رفته است؛ مثلا: تعبیه زیپ بر روی آستین، برای انجام فریضه وضو.

با افتخاری مدام و حسن نیتی تمام امید آن را دارم که با حمایت مردم شریف این خاک پاک، این لباس را به عنوان لباس ملی (زنان) به ثبت برسانم و گامی نو و مقدس در راه ترویج عفاف در ایران اسلامی بردارم و با تبلیغی صحیح و جامع از حجاب و عفاف این مهم را جامه عمل بپوشانم که: حجاب مصونیت است، نه محدودیت."