به گزارش هنرآنلاین، نمایشگاه "پیامی جدید به اروپا" که با ایده‌پردازی شهرام انتخابی شکل گرفته است، شامل چند ویدئو (با زیرنویس فارسی و انگلیسی)، چمدان، جعبه های چوبی و اشیاء متفاوت است که از 6 اردیبهشت تا 19 خرداد 1398 (26 آپریل – 9 جوئن 2019) در موسسه هنر معاصر "کونستهال 14/3" به نمایش درمی‌آید. این نمایشگاه توسط (Factory TT Berlin / Tehran) شکل گرفته است و کیوریتوری مجموعه را آسیه سلیمیان برعهده دارد.

آنچه در نمایشگاه "پیامی جدید به اروپا" به نمایش درمی‌آید فیلم‌های کوتاهی است که با مشارکت سیزده نفر از اندیشمندان، دانشگاهیان و شخصیت‌های فرهنگی برجسته‌ ایران که در حوزه‌‌های هنر (موسیقی، ادبیات، مد، معماری)، علم (علوم اجتماعی، روانشناسی، دین، اندیشه)، روزنامه‌نگاری، ورزش زنان، حقوق، سیاست و بازار هنر شهرت جهانی دارند، ضبط شده است و همه‌ شرکت‌کنندگان در ایران زندگی و کار می‌کنند.

پس از لغو پیمان موسوم به "معامله‌ ایران" از سوی آمریکا، گفتگو میان جهان غرب و ایران به خطر افتاده است. در این راستا، شهرام انتخابی با همکاری زرتشت رحیمی و سیدعلی میرمحمدی، از شرکت‌کنندگان خواسته‌اند تا هر یک پیام شخصی کوتاهی به مخاطبان اروپایی ابراز کند و افزون بر این، هر یک از شرکت‌کنندگان هدیه‌ شخصی کوچکی در زمینه‌ فعالیت خود به یکی از مخاطبان نمایشگاه اهدا می‌کند. در پایان نمایشگاه، بازدیدکنندگان نیز این امکان را دارند که یک هدیه شخصی کوچک در پاسخ به پیام مصاحبه‌شوندگان به آنها اهدا کنند. هدایای بازدیدکنندگان به ایران منتقل و به شرکت‌کنندگان ایرانی تحویل داده خواهد شد. این نمایشگاه می‌کوشد گفتگویی مستقیم و بی‌واسطه میان مصاحبه‌شونده‌ها و مردم نروژ فراهم کند و بدین‌سان به مسائل شخصی که اغلب در چشم‌انداز رسانه‌ها یافت نمی‌شود، اشاره شود.

سید محمد علی ابطحی ( نظریه پرداز، سیاستمدار، فعال مدنی، رئیس مؤسسه گفتگوی ادیان )، امیر حسین اعتماد (مدیر گالری اعتماد)، سارا اعتماد ( بازیکن تیم ملی بسکتبال بانوان ایران)، دکتر نیره توکلی (جامعه شناس، محقق، نویسنده، عضو گروه مطالعات علمی تخصصی زنان انجمن جامعه شناسی ایران و...)، پژمان چمن آرائی ( مهندس معمار و طراح لباس و اکسسوار و موسس برند PJ Araei)، دکتر شیوا دولت آبادی (رئیس انجمن روانشناسی ایران، عضو مؤسس، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق کودکان، روانشناس و...)، علی دهباشی (روزنامه‌نگار، ادب‌پژوه، نویسنده و سردبیر مجله بخارا)، دکتر سعید عباسپور (نویسنده، شاعر و روانشناس)، دکتر پوپک عظیم پور تبریزی ( پژوهشگر عروسک و آئین، عضو هیأت علمی دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران)، مرتضی گودرزی ( موسیقیدان، محقق، طراح ساز، آهنگساز و خواننده موسیقی سنتی ایران با تمرکز بر موسیقی محلی شمال خراسان)، دکتر شهاب میرزائیان ( معمار، موسس و مدیر عامل شرکت معماری مهندسین مشاور منظر بوم نقش)، دکتر ترانه یلدا ( معمار و شهرساز) و بهمن یوسفی (وکیل) شرکت کنندگان در این پروژه هستند که پیام خود را به مردم اروپا ابراز می‌کنند.