به گزارش هنرآنلاین، محمد جواد حق شناس با تأکید بر ضرورت و اهمیت ورود شهرداری تهران به مرمت و بازسازی خانه مشاهیر و بزرگان علم و ادب، گفت: این اقدام مدیریت شهری  بسیار حائز اهمیت بوده و نشان دهنده اتفاق بزرگ در شهر است.

به گفته رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران احیا و باز زنده سازی خانه مشاهیر و نخبگان در حقیقت پاسداشت منزلت نویسندگان و اهالی فرهنگ و هنر است و این امر منجر به ارتقا و تقویت سطح عمومی فرهنگ در جامعه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های توسعه‌ای همچون عرصه‌های  اقتصادی ، سیاسی ،اجتماعی به پشتوانه فرهنگ ایجاد می‌شود ، بیان داشت: فرهنگ برای هر جامعه‌ای بسیار ارزشمند است؛ چرا که سایر و در واقع بدون فرهنگ هیچ جامعه‌ای به رشد و تعالی دست نخواهد یافت،بنابراین باید توسعه فرهنگی را در اولویت قرار دهیم که حرکت در این مسیر نیز منوط به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی است.

خانه مشاهیر

حق‌شناس افزود: در این میان یکی از وظایف مدیریت شهری حفظ هویت تاریخی و فرهنگی است،چرا که میراث فرهنگی پایه‌های تمدنی ما را تشکیل می‌دهند و باید با حفظ ابنیه‌ها و بناهای تاریخی؛ فرهنگ اصیل خود را به خوبی حفظ کنیم.

به گفته رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این راستا مرمت و احیای خانه‌های مشاهیر ادبی و هنری به تقویت پایه‌های فرهنگی کشور بسیار کمک می‌کند و این اقدام نشان دهنده توجه به فرهنگ و هنر اصیل ایرانی است.

باغ کتاب تهران، باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه قصر، سراسر نمای مقاومت (پانورامای دفاع مقدس)، پردیس تئاتر تهران، پردیس سینمایی ملت، پردیس سینمایی تماشا،پردیس آزادی، خانه موزه انتظامی، خانه موزه آیت‌الله شهید بهشتی، آیت‌الله شهید مطهری  تنها بخشی از پروژه‌های فرهنگی به شمار می‌آید که از سوی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران ساخته و در اختیار اهالی و شهروندان تهرانی قرار گرفته است.

خانه مشاهیر