سرویس معماری هنرآنلاین: عباس ریاحی‌فرد و فری‌ناز رضوی نیکو طراحان ساختمان اداری ولیعصر در مرکز شهر تهران در این پروژه از بروز تفاوت‌های چشمگیر میان این بنا و محیط اطراف آن پرهیز کرده‌اند. در عوض، این طراحان سعی کرده‌اند با انتخاب یک سطح پیوسته و یکدست، جریان زندگی شهری را در جلوه بیرونی انعکاس دهند و سپس این سطح را تا زده و به سمت داخل ساختمان بکشانند.

نور طبیعی روز پس آر تابیدن به سطح مرمری بنا منعکس شده و علاوه بر جنبه زیباشناختی آن، خاصیت انعکاسی سنگ باعث کاهش مصرف انرژی می‌شود و این مقوله که در معماری خاورمیانه به وفور دیده می‌شود بسیار حائز اهمیت است.

شیب سنگ‌ها و گشایش‌هایی که در قالب رفتاری زیبایی شناسانه در بنا ایجاد شده‌اند فضای آرام و منحصر به فردی به وجود می‌آورد و حرکت و پویایی در نمای ساختمان را شدت می‌بخشد. طراحان پروژه با برش دادن و گشودگی‌ها و بهره بردن از مبانی هنرهای دیداری پیوستگی قابل توجهی را در نمای داخلی و خارجی خلق کرده‌اند. 

تغییر هنجارها و ذائقه تثبیت شده در مواجهه با متریال، در این پروژه برای یادآوری اینکه چطور به سادگی می‌توان مصالح طبیعی و سنتی را به شیوه ای جدید به کار گرفت، در نظر گرفته شده است.

ساختمان اداری-تجاری ولیعصر در تهران