سرویس مد و لباس هنرآنلاین: نقش گردشگری و توسعه روستایی از آنجایی در کشور ما قابل توجه و اهمیت است که بخش اعظمی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و هنری ایران در این مناطق گرد هم آمده و در نتیجه بستر مناسبی برای معرفی دستمایه‌های هنرمندان ایرانی نیز از شاهراه روستاها فراهم می‌شود.

در نتیجه هر کدام از رویدادهای نمایشگاهی یا جشنواره‌ای با محوریت صنایع دستی می‌تواند خون تازه‌ای در رگ‌های دوخت‌های سنتی و پوشاک اقوام ایرانی جاری کند و فرصتی مناسب به منظور نمایش توانمندی‌ هنرمندان این عرصه‌ها چه در سطوح ملی و چه بین‌المللی و با هدف توسعه صادرات و گردشگری ایجاد کند.

بر اساس تصمیم‌گیری شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه‌های گردشگری کشور و برنامه‌ریزی به‌عمل آمده، مقرر شده است نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌ دستی از پنجم تا هشتم اسفندماه ۱۳۹۹ (۲۶-۲۳ فوریه ۲۰۲۱) به دو شیوه حضوری و مجازی برگزار شود.

البته به‌منظور عمل به پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و به دنبال انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مرتبط در این زمینه، رعایت دستورالعمل‌های برگزاری نمایشگاه‌ها در دوران شیوع بیماری و حفظ سلامت غرفه‌داران و بازدید‌کنندگان، بازدید حضوری از نمایشگاه فوق‌الذکر به شکل کنترل شده و با انجام پیش‌ثبت‌ نام در قالب سهمیه‌های محدود روزانه امکان‌پذیر خواهد بود.

در حال حاضر پلتفرمی به صورت دو بعدی و سه بعدی برای شرکت‌کنندگان در قالب غرفه‌دار و بازدید‌کننده در نظر گرفته شده است و همانند نمایشگاه حقیقی، امکان ثبت‌ نام، آشنایی با تعرفه‌ها، طراحی و غرفه‌آرایی، تبادل اطلاعات، امکان گفت‌وگوی آنلاین و غیره مهیا شده است.

متقاضیان و علاقه‌مندان برای ثبت‌ نام همزمان در دو بخش حضوری و مجازی نمایشگاه می‌توانند به نشانی اینترنتی www.ihcx.ir مراجعه کرده و یا جهت کسب اطلاعات تکمیلی با شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی با شماره ۸۸۶۷۸۹۴۶ الی 9 تماس بگیرند.

پوستر این رویداد را در ادامه ببینید:

60112f0cf4c09620535a4fa2