به گزارش هنرآنلاین، در دومین روز جشنواره بین المللی مد و لباس فجر که این روزها در مصلی تهران برپاست، اخباری را با خود به همراه داشته است که بخشی از آن را در ادامه می خوانید.

مسوول غرفه دانشگاه علمی - کاربردی صنایع دستی میراث فرهنگی:

جشنواره مد و لباس، فرصتی برای همفکری طراحان نوین

مسوول غرفه دانشگاه علمی ـ کاربردی و صنایع دستی میراث فرهنگی گفت: علاوه بر این که لباس هایی با طراحی های مدرن و خلاقانه، در جشنواره مد و لباس ارایه می شود، فرصتی برای تبادل نظر و همفکری استادان دانشگاه و شرکت های تولید لباس و طراحان نوین فراهم می شود.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مدو لباس فجر، ملیحه احدی اظهار داشت: در این جشنواره، دانشگاه علمی کاربردی و صنایع دستی میراث فرهنگی، بسیاری از طرح ها و لباس های طراحی شده توسط دانشجویان را به نمایش گذاشته است.

وی افزود: دانشگاه علمی ـ کاربردی صنایع دستی میراث فرهنگی در رشته های گوناگون هنری از جمله طراحی و دوخت لباس فعالیت می کند که از جمله آن ها می توانا به دوخت های سنتی ایرانی، تکه دوزی و پارچه سازی با تکنیک مولاژ اشاره کرد.

مسوول غرفه دانشگاه علمی ـ کاربردی و صنایع دستی میراث فرهنگی عنوان کرد: تمامی لباس ها و طرح هایی که در این غرفه ارایه شده اند، آثار برگزیده دانشجویان این دانشگاه از نظر استادان عرضه می شوند.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسفند ماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپا خواهد شد.

نمایش لباس های فرم ناجا در دومین جشنواره مد و لبا س

نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر حضور خواهد داشت.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، نیروی انتظامی که عضو شورای سیاستگذاری این جشنواره نیز محسوب می شود، در این دوره از جشنواره همکاری گسترده ای دارد.

همکاری ناجا به گونه ای است که تمامی لباس های فرم رده های مختلف نظامی، انتظامی و تخصصی خود را به نمایش می گذارد.

همچنین مرکز مطالعات و تحقیقات ناجا، لباس های ادوار تاریخی مختلف این نیروی نظامی را در معرض نمایش در این جشنواره قرار داده است.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسفند ماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپا خواهد شد.

آشنایی با تنوع لباس های محلی؛ با گشت و گذار در کوچه های افغانستا ن

زمان غفوری، مسوول غرفه کشور افغانستان در بخش سازمان ها و نهادهای دومین جشنواره مد و لباس فجر معتقد است: با گشت و گذار در کوچه های این کشور با مدل های متنوعی از لباس های محلی روبرو هستیم و این نشانگر توانایی بالای کشور افغانستان در حوزه مد و لباس است

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، مسوول برند «میچید» که به نمایندگی از کشور افغانستان در این جشنواره شرکت کرده، خاطرنشان کرد: نمونه هایی از لباس محلی بانوان افغان را در این غرفه به نمایش گذاشته ایم.

وی ادامه داد: تاکنون در جشنواره های مد و لباس دیگر کشورهای اسلامی مانند امارات هم شرکت کرده ایم و مدل لباس های افغانی مورد استقبال بانوان مسلمان قرار گرفته و کشور ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.

زمان غفوری با اشاره به علاقه بانوان ایرانی به مدل لباس های افغانی و تمایل آن ها به پوشیدن این لباس ها به عنوان مانتو گفت: حضور در جشنواره هایی مانند جشنواره مد و لباس ایرانی، برای بازاریابی و همچنین معرفی هرچه بهتر فرهنگ پوششی بانوان افغانی اهمیت دارد.

مسوول غرفه کشور افغانستان تاکید کرد: ما نیازی به طراح لباس نداریم. اکثر لباس های محلی، کار دست هستند و تنوع لباس زنان افغان، حتی با گشت و گذار در کوچه های این کشور نیز آشکار است. در هر خیابان با مدل های متنوعی از لباس های محلی روبرو هستیم و این نشانگر توانایی بالای کشور افغانستان در حوزه مد و لباس است.

نمونه هایی از لباس های محلی افغانستان مانند «گند کوچی»، «آیینه کاری» و «چرمه دوزی» در غرفه برند «میچید» عرضه شده است.

غرفه کشور افغانستان، در مرکز شبستان، انتهای راهروی بخش بین الملل واقع است.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسفند ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپا خواهد بود.

در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

«نساجی موفق» را از «مرکز تحقیقات نساجی حصان» بخواهی د

تازه ترین دستاوردهای «مرکز تحقیقات نساجی و پوشاک حصان» در حوزه طراحی مانتو در دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر عرضه شده و فصلنامه علمی، تخصصی و پژوهشی «نساجی موفق» در حاشیه این غرفه ارایه می شود.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، مرکز تحقیقات نساجی و پوشاک حصان با نمایش جدیدترین طرح های مانتو با تاکید بر حفظ سبک ایرانی - اسلامی در زمینه پوشش بانوان ایرانی دراین جشنواره حضور پیدا کرده است.

این موسسه که در کنار فعالیت های تحقیقاتی مد و لباس، در زمینه تهیه و چاپ نشریه تخصصی نیز فعال است، آخرین شماره فصلنامه علمی، تخصصی و پژوهشی با عنوان «نساجی موفق» را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد.

این نشریه تخصصی، به بررسی وضعیت طراحی پارچه و لباس، ماشین سازی و ماشین آلات صنعت نساجی در ایران و جهان می پردازد.

مرکز تحقیقات نساجی و پوشاک حصان، زیرنظر سازمان بسیج علمی - پژوهشی فناوری فعالیت می کند. غرفه این مرکز در انتهای راهروی غرفه ناجا، در بخش نهادها و سازمان ها واقع است.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسفند ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپا خواهد بود

در دومین جشنواره مد و لباس فجر

«کاچیران» نرم افزار حذف الگو در خیاطی عرضه می کند

معاون خدمات پس از فروش کاچیران گفت: شرکت کاچیران در دومین جشنواره مد و لباس، نرم افزارهای طراحی و الگو سازی خود را ارایه کرده است. این نرم افزارها بخش طراحی الگو را از کار خیاط حذف کرده و می توانند ده ها طرح را سازماندهی کنند.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، سید مهدی مرعشی گفت: شرکت کاچیران در بخش صنعت این جشنواره در دو غرفه، به معرفی و ارایه محصولات خود می پردازد.

وی ادامه داد :شرکت کاچیران که تولید کننده و طراح چرخ خیاطی ایرانی است، در این جشنواره حضور فعالی خواهد داشت و جدید ترین محصولات خود شامل 40 مدل چرخ خیاطی را در این جشنواره، در معرض دید مخاطبان قرار خواهد داد.

معاون خدمات پس از فروش محصولات کاچیران تاکید کرد: باز دید کنندگان همچنین می توانند از بن های خرید و تخفیف این محصولات بهره مند شوند.

مرعضی یادآور شد: شرکت کاچیران در بخش دیگری از دومین جشنواره مد و لباس، نرم افزارهای طراحی و الگو سازی خود را ارایه کرده است. این نرم افزارها بخش طراحی الگو را از کار خیاط حذف کرده و می توانند ده ها طرح را سازماندهی و الگو سازی کنند.

غرفه کاچیران در ابتدای بخش صنعت دومین نمایشگاه مد و لباس فجر واقع است.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسنفد ماه در مصلای امام خمینی (ره) برپاست.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از جشنواره مد و لباس فجر مطرح کرد

جامعه هدف جشنواره مد و لباس فجر همه مردم ایران است

حمیدرضا شاه آبادی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بازدید از جشنواره مد و لباس فجر ضمن تاکید بر گستردگی فضای جشنواره در تاریخ فعالیت های فرهنگی این حوزه، گفت: مقیاس برگزاری جشنواره همه جغرافیای ایران را در بر می گیرد.

شاه آبادی در گفت و گو با ستاد خبری دومین جشنواره مد و لباس فجر، گفت: انتظار از برگزاری این جشنواره با توجه به فعالیت هایی که در این چند ماه صورت گرفته، بسیار زیاد است و و جود بخش های متعدد و روند موفق داوری ها نشان از عظمت فعالیتی دارد که در این دوره در جشنواره صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در این حرکت بزرگ با توجه به سلیقه ها و دیدگاه های متفاوت جامعه برگزار می شود و طبیعی است که ما خود را برای پاسخگویی به این نگاه های متفاوت آماده کرده ایم.

وی گفت: خوشبختانه جشنواره ما امسال هر روز برنامه ویژه ای دارد و با آغاز جشنواره دیدگاه اصلی خود که مخاطب قرار دادن همه اقشار است نشان می دهد.

شاه آبادی تصریح کرد: این جشنواره برای هر کسی که عرق دینی و ملی دارد و به آراست هپوشی اهتمام می ورزد، قابل قبئل خواهد بود.

دومین جشنواره مد و لباس فجر از 13 تا 23 در مصلای امام خمینی(ره) برپاست.

مدیر مسوول شرکت دیباگران ایرانیان:

جشنواره مد و لباس؛ محلی برای خلق ایده های جدید

مدیر مسوول و رییس هیات مدیره شرکت دیباگران ایران معتقد است که برپایی دومین جشنواره مد و لباس فجر، فضایی برای به اشتراک گذاشتن طرح های مختلف و پدید آمدن ایده هایی برای طراحی لباس های جدید است.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، سوسن بیگلری اظهار داشت: طرح هایی الهام گرفته از لباس های سنتی و محلی ایرانی و لباس های مدرن و مجلسی به این جشنواره آورده ایم.

وی اضافه کرد: در این دوره از نمایشگاه، هر روز یک کارگاه تخصصی برگزار می کنیم و علاقه مندان و طراحان می توانند در این کارگاه ها شرکت کنند.

رییس هیات مدیره شرکت دیباگران ایران افزود: حجم سازی الگو و کار روی لباس نظیر منجوق دوزی و سرمه دوزی و حجم سازی لباس، عناوین برخی از کارگاه هایی است که در این جشنواره برگزار خواهیم کرد.

مدیر مسوول و رییس هیات مدیره شرکت دیباگران ایران که مولف کتاب هایی در زمینه طراحی لباس است، گفت: در این غرفه، کتاب هایی مانند «نازک دوز زنانه درجه 2» که درسنامه سازمان فنی و حرفه ای است و «آموزش خیاطی با روش مولر» در این غرفه ارایه می شوند.

وی افزود: تمامی لباس هایی که در این جشنواره ارایه کرده ایم، تلفیقی از طراحی های لباس های سنتی و محلی ایرانی و لباس های مجلسی است و سعی کرده ایم، لباس هایی تولید کنیم که اصالت ایرانی خود را داشته باشند.

بیگلری درباره جشنواره مدو لباس فجر گفت: از جمله امتیازات این جشنواره، نمایش تلفیق لباس های سنتی ایرانی با لباس های مدرن و مجلسی است. این طرح ها در میان طراحان دیگر نیز به اشتراک گذاشته شده و باعث پدید آمدن ایده هایی برای طراحی لباس های جدید می شود.

دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، 13 تا 23 اسفند ماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپاست.